Passersystem

PASSERSYSTEM


Passersystem eller dörrstyrning kan vara allt ifrån att du vill styra en enda dörr med ett kodlås till att du vill styra alla bolagets dörrar i ett stort system med hundratals dörrar.

Vi har har lösningar för både och, samt allt däremellan.


Att styra dörrar via koder eller passerkort har många fördelar.

Visst, det blir en större investering än att bara sätta in ett vanligt lås, men på sikt kanske du till och med sparar in hela extrakostnaden.

Att tillverka nycklar är krångligt, och att byta lås när någon tappat sin nyckel kostar pengar. Om det dessutom är många dörrar kan kostnaderna bli enorma.

Med ett passersystem kan du enkelt spärra en kod eller ett kort om någon tappar det och ge personen en ny utan kostnad. Du får dessutom möjlighet att styra vem som ska komma in var, och när hen ska göra det.

Ge tillfälliga kort/koder till besökare eller säsongsperonal, och få loggning på vem som passerat genom dörrarna samt när dom gjort det.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE


Vi har system som passar flera olika applikationer. Men de allra vanligaste är att styra dörrarna på företaget eller privatvillan. Nedan ser du dock lite specialsystem till riktade verksamheter:

  • Hotell/konferens. System för att ge tidsbegränsad acces till hotellrum och konferenslokaler. Går att integrera mot bokningssytem för hotellrum.

  • Obemannade b&b/vandrarhem. Administrera koder på distans för dina besökare och skicka dem via mail eller sms inför besök. Koden gäller bara under den tid kunden bokat sitt rum. Väldigt smidigt och kostnadseffektivt för små rörelser.
  • Obemannad varuutlämning. Ge din kund extra service genom varuutläming som fungerar även när ni har stängt. Kund får kod som fungerar till ytterdörr samt den box där kundens varor finns. 

  • Områdesgrindar. Ge tillträde till exempelvis stängda parkeringar eller industriområden. Med sk distansläsare kan man ha ett passerkort i framrutan och behöver då ej gå ur bilen för att öppna grinden. Bra system även för truckar i industrin.