Videomöten

VIDEOMÖTEN


2020 har påskyndat utvecklingen. Men oavsett pandemin, videomötet är här för att stanna, och det kommer bara bli mer och mer av dessa sammankomster.


Idag har nog alla varit med om ett videomöte. Och de flesta har nog varit med om bra möten samt möten där saker och ting kunde fungerat bättre...

För det gäller ju dels att ha rätt teknik som ger förutsättningar till ett bra möte.

Men det gäller också att veta hur tekniken fungerar... Lägg därtill att det är minst lika viktigt att kunna styra mötets deltagare. Disciplin är en viktig pusselbit.


Vi hjälper bara till med det tekniska. Men vi kan även hålla utbildningar i hur man bäst ställer in tekniken. NI kan också hyra tekniker av oss som hjälper er vid viktiga möten!


Vi har teknik både till hemmakontoret likväl som till det större mötesrummet.

Rådgör gärna med oss inför din nästa investering, stort som liten.

Och vi hjälper dig gärna med installationen samt kundutbildning!

VAD BEHÖVER MAN?


Beroende på krav och önskemål finns det oändligt med produkter för detta område.

Men för att du ska hitta rätt i djungeln hjälper vi dig gärna med dina val.

Nedan ser du några av de saker som iallafall är nödvändigt för att få mötet att fungera.

  • Dator eller mobil enhet med mjukvara för den plattform mötet sker på. Är du inbjuden till ett möte räcker det oftast med att använda webbläsaren.

  • Stabil internetuppkoppling. Använder du wifi på din enhet så se till att sitta där du har bra mottagning av wifi-signalen. Vi hjälper dig gärna med att bygga bra wifi-lösningar!
  • Mikrofon & högtalare. Använder du en mobil enhet så bör du koppla in ett headset. Använder du en dator så rekommenderar vi också headset alternativt en anpassad konferenshögtalare.

  • Kamera. På mobila enheter och bärbara datorer finns detta inbyggt. På stationär dator behöver du komplettera med en webbkamera. För bästa resultat rekommenderar vi en extern webbkamera även om du har en bärbar dator.