Scen & riggteknik

UTHYRNING SCENER & RIGGTEKNIK


Vi kan leverera scener i många olika storlekar och utföranden. Via samarbetspartner har vi tillgång till ett flertal flexibla utomhusscener liknande den på bilden.


Det är inte bara att bygga en scen. Man måste tänka på flera fakturer för ett säkert bygge.

Kontakta oss så hjälper vi dig med råd inför just ditt event.


Vi har lösa moduler, sk podier, när vi bygger scenytor inomhus. Dessa kan byggas från 20cm höjd upp till 100cm. Man kan bygga ihop hur stora ytor som helst.


Utomhus använder vi främst sk mobilscener. Dessa fälls ihop till en trailer vid transport och blir på så sätt mycket kostnadseffektiva att bygga upp samt transportera.

Vi har även tillgång till ännu större scener. Dessa är modulbyggda och kräver mycket större arbetsinsats samt tid.


Utöver ovan har vi det mesta inom stativ och truss för att bygga olika konstruktioner.

VAD KAN VI BYGGA?


Med hjälp av våra scener, podier och annan utrustning har vi byggt allt ifrån mässmontrar till festivalscener.

Vi har till och med byggt en groundsupport för en kund som skulle lyfta ur en motor ur en båt......

Nedan ser du ytterligare exempel på användningsområden: 

  • Catwalks för modevisning är ett vanligt ändamål. Ger ett proffsigt intryck även på de mer lokala mindre eventen. Komplettera med lite stativ och backdroptyg för att rama in "scenytan" så lyfter du upplevelsen ytterligare.

  • Läktare. I vissa lokaler bygger vi med hjälp av podier mindre läktare vid t.ex modevisning, föreläsning, teater eller liknande. Ett väldigt bra sätt "förvandla" en lokal till biosittning vid enstaka evenemang. 
  • Förhöjt mässgolv i montern. På båtmässan har vi byggd ihop podielösningar för att ha runt båtar på mässan. Golvet hamnar i höjd med båtens däck vilket gör att man enklare kan gå i och ur båten.

  • Portaler. I truss bygger vi portaler i olika storlekar. Används ibland som start eller mål vid tävlingar, men kan också fungera som entréport till ett evenemang eller en festival.