Företagslarm

FÖRETAGSLARM


Låt dig inte luras av att vi är ett litet företag, Hos oss finns kompetens och erfarenhet från några av Sveriges största säkerhetsinstallationer.

Dock är det små och medelstora företag som är vår huvudmarknad.


Kontor, butik, verkstad eller industri? En fastighet eller flera? En ort eller många?

Förutsättningarna är totalt olika för våra kunder, så också lösningarna.

Vi försöker se den totala bilden av er verksamhet innan vi ger er systemförslag!


Förutom själva larmsystemet har vi erfarenhet av övergripande system som oftast används i större koncerner, eller bolag med många fastigheter på många orter.

Här integreras ofta även passersystem, kameraövervakning & porttelefoni.


Kortfattat. Kontakta oss med dina behov, så ser vi hur vi kan hjälpa just dig!

Om vi ser att ett projekt är övermäktigt för oss, slussar vi dig gärna vidare till någon av våra kollegor i branchen.

ANVÄND OSS SOM KONSULT!


I vissa fall ställer försäkringsbolagen krav som gör att en liten fima med få anställda inte kan installera ditt larm. Vi är ett litet företag. Men bara för att vi är små saknar vi inte kunskapen. Använd oss därför gärna som oberoende konsult eller bollplank i de fall där vi inte kan utföra installationen, men du behöver ett stöd i processen med att köpa in eller upphandla ditt säkerhetssystem.

  • Vanderbilt SPC är idag vårt huvudval vid företagslarm, men vi använder flera fabrikat och vid små enklare installationer har vi även använt t.ex NookBox. Vi föreslår alltid produkter med omsorg som ska motsvara de krav som ställs.

  • Integrera gärna passersystem med ditt larmsystem. SPC har exempelvis en enkel men väldigt funktionell och prisvärd passerdel. Administrationen av larmkoder och dörrtillträde blir mycket smidig och man får all administration på ett ställe. 
  • Service är en viktigt del för ditt larmsystem och vi kan erbjuda olika nivåer av serviceavtal.
    Batteribyten och annat underhåll är viktigt för att bibehålla fullgod funktion.


  • Vill du ha hjälp med ett larm vi inte installerat? Absolut! Så länge det inte finns några hinder i form av avtal eller andra regelverk hjälper vi dig gärna om det är ett system vi behärskar. Kontakta oss så undersöker vi saken!