Bildteknik

UTHYRNING BILDUTRUSTNING


Fler och fler arrangörer vill använda någon form av bildskärmar under sitt event.

Antalet som även vill filma för visning på skärmarna eller live via exempelvis stream har också ökat kraftigt de senaste åren.


Vi hyr främst ut displayer, projektorer och dukar i olika storlekar.

Via samarbetspartner kan vi även erbjuda storbilds-LED som kan byggas ihop till i princip hur stora skärmar som helst, både inomhus och utomhus.


Vi hyr även ut all tänkbar signalutrustning såsom bildmixers, splitters, extendrar mm.

Under 2020 började vi även hyra ut kamerateknik för inspelning eller liveproduktion.


Att skicka bildsignaler till olika destinationer på ett event kan vara komplicerat.

Kontakta oss därför gärna med alla dina önskemål och förutsättningar så hjälper vi dig planera så du får rätt utrustning.

BILDPRODUKTION


Vill du ha hjälp med bildproduktion till ditt evenemang? Kanske en fotbollsmatch, en ridtävling eller en föreläsning. Vi har ett kontaktnät med duktiga kameraoperatörer, bildproducenter mm som du kan boka via oss!

Nedan ser du fler exempel på tjänster & lösningar inom bild:

  • Mässor. Vi hyr ofta ut enstaka skärmar eller system av skärmar till mässmontrar samt scener på mässor där det förekommer föreläsningar, seminarium mm.

  • Sportevenemang. Hyr lösningar för exempelvis reklamvisning längs med fotbolls/handbollsplanen. Eller storbildsskärm för att förstärka matchupplevelsen. Resultatvisning är ett annat vanligt användningsområde i sportsammanhang.
  • Skyltfönster. Vi har flera kunder som hyr skärmar till skyltfönster under t.ex julhandeln eller vid andra jippon som man har i sitt köpcentrum eller galleria. 

  • Biovisning. Vi bygger emellanåt temporära biolösningar i samband med evenemang eller t.ex skolaktiviteter. Även filmklubbar arrangerar ibland visningar i lokaler där det normalt inte finns någon stor filmduk.