Hemlarm

HEMLARM


Vi säljer och installerar moderna hemlarm utan krav på månadstjänster.

När du köper larm via oss äger du det sedan till 100% och inga kostnader tillkommer!


De allra flesta som kontaktar just oss om hemlarm vill inte ha avtal med bevakningsbolag med månadstjänst som följd. Och hos oss kan du få det just så!

Men vi har även möjlighet att ansluta ditt larm till Securitas och då erbjuda de olika tjänster som dom erbjuder.

Månadskostnaden för dessa tjänster blir oftast lägre än hos vissa konkurrenter eftersom du hos oss betalar hela kostnaden för larmet direkt, istället för att baka in det som en avbetalning i månadskostnaden.


Låter det krångligt?


Kontakta oss för mer information och prisuppgifter!

VAD ÄR ETT MODERNT HEMLARM?


Dagens larm är så mycket mer än bara ett inbrottslarm. Du kan få många fler funktioner och tack vara att du kan hantera larmet från din app blir det mycket enkelt att styra och övervaka ditt hem!

Se några exempel nedan:

  • Brandvarning.
    Kanske den viktigaste extrafunktionen i ditt larm. Fungerar dels som en vanlig brandvarnare när du är hemma, men också genom att du får ett larm när hemmet är obemannat.


  • Bildverifiering. Välj kameradetektorer istället för traditionella rörelsedetektorer så kan du få bilder i samband med att en detektor löser ut. Ett bra sätt att se orsak, och kanske vem som löste ut larmet. Kan i vissa fall även verifiera om det är rök.


  • Temperaturavkänning. En superbra funktion för dig som lämnar hemmet i perioder eller t.ex har en sommarstuga. Få notiser om temperaturen sjunker under en viss nivå och undvik på så sätt att vattenrör fryser etc.


  • Vattenlarm. Sätt en sensor vid golvet i tvättstuga, vid diskmaskinen och andra platser där vattenläcka kan uppstå. Få en notis vid avkänning av vatten som ger möjlighet att rädda huset från större skador än nödvändigt.