Ljudteknik

UTHYRNING LJUDUTRUSTNING


Oavsett om du ska ha en privat fest, arrangera en konsert eller en föreläsning så har du hittat rätt. Vi har det mesta i ljudteknik för alla typer av evenemang. Och det vi inte har, det kan vi säkert lösa genom bra samarbete med kollegor.


Vår filosofi är att leverera produkter som håller hög kvalité och är enkla att hantera.

Alla som hyr av oss är inte ljudtekniker, och då anpassar vi lösningen efter detta!

En annan viktig aspekt är att utustningen ska vara snygg och fräsch. Har du ett bröllop, en mässa eller presentation får inte sliten utrustning stjäla blickfånget.


Vi har produkter från ett flertal fabrikat som du kan läsa mer om nedan.

Vårt val av produkter baseras helt på de förfrågningar vi har från våra kunder.

Om du som kund saknar något i vårt sortiment tar vi tacksamt emot information om det.


Hos oss kan du hyra kompletta lösningar, med eller utan riggpersonal, tekniker och transporter. Men du kan också hyra lösa delar ur vårt sortiment.

VÅRT SORTIMENT


Nedan ser du några av de fabrikat vi har på lager inom de vanligaste ljudkategorierna.

Utöver dessa tillkommer det mängder av fler som vi kan leverera via våra partners.

Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss så tar vi fram PPF!

  • Högtalarna på vårt lager kommer i dagsläget från JBL, Bose & Prophon. Vi använde främst JBL VRX för PA & JBL SRX för monitor. Till mindre events, föreläsningar mm har vi aktiva Bose F1. Till disco/fest använder vi främst JBL SRX/VRX,


  • Slutstegen vi har kommer från Crown & Powersoft. För att driva PA använder vi Crown I-TECH och för monitor använder vi främst Powersoft 4-kanalssteg. Till fest/disco använder vi främst Crown XTi-serien.
  • Mixers för PA kommer från A&H, Midas, Soundcraft & Yamaha. För DJ-bruk har vi mixers från Denon & Pioneer. DJ-spelare kör vi uteslutande Pioneer.

  • Mikrofoner har vi från Shure, Sennheiser, & Röde i mängder av varianter. Headsets kör vi Voice Technologies & DPA. Våra trådlösa mikrofonsystem kommer i dagsläget uteslutande från Shure där vi både har lite billigare system för ex privatfesten samt de finare systemen för professionellt bruk.